Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 241

Broj poruka: 1235

Kostović Krešimir, dr. med.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

KBC Zagreb
Zagreb, Kišpatićeva 12

pomoc

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

bosanka100%

17.01.2008. 21:20

Poštovana doktorice!
Ovaj forum sam slučajno našla,trežeći lijek za akne....točnije moj problem se odražava i na akne i fleke koje ostaju na licu.do sada sam primjenjivala Proactiv,koji mi je pomogao u prvih mjesec dana a onda sve po starom.Dermatologu nisam išla jer imam prijateljicu kojoj je dermatolog uništio lice i sve joj se pogoršalo...bojim se da se i meni to ne desi.Do prije godinu i pol imala sam samo na čelu,sada (prije pola godine) sve se proširilo na obraze i bradu.Nije mnogo kritično ali mi smeta užasno.Čitala sam ove teme ovdje i jel mi vi možete preporučiti nešto da koristim?Na primjer ova otopina Klimicin T ili tablete Minociklin jel bih smjela to piti i jel se to može dobiti bez liječničkog recepta?Unaprijed zahvalna

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

18.05.2008. 22:50


Poštovana!
Najgore što možete učiniti samoj sebi je da se liječite prema preporuci prijateljece,a bez liječničkog nadzora.Molim Vas-dođite na pregled.
Pozdrav!