Akne


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 271 | Broj poruka: 1364

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


pomoc


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

bosanka100%

17.01.2008. 21:20

Poštovana doktorice!
Ovaj forum sam slučajno našla,trežeći lijek za akne....točnije moj problem se odražava i na akne i fleke koje ostaju na licu.do sada sam primjenjivala Proactiv,koji mi je pomogao u prvih mjesec dana a onda sve po starom.Dermatologu nisam išla jer imam prijateljicu kojoj je dermatolog uništio lice i sve joj se pogoršalo...bojim se da se i meni to ne desi.Do prije godinu i pol imala sam samo na čelu,sada (prije pola godine) sve se proširilo na obraze i bradu.Nije mnogo kritično ali mi smeta užasno.Čitala sam ove teme ovdje i jel mi vi možete preporučiti nešto da koristim?Na primjer ova otopina Klimicin T ili tablete Minociklin jel bih smjela to piti i jel se to može dobiti bez liječničkog recepta?Unaprijed zahvalna

Mr. sc. Jadranka Sokol, dr. med.

18.05.2008. 22:50


Poštovana!
Najgore što možete učiniti samoj sebi je da se liječite prema preporuci prijateljece,a bez liječničkog nadzora.Molim Vas-dođite na pregled.
Pozdrav!