Home / Forum / Bolesti i stanja / Benigna hiperplazija prostate (BHP) / Gnojni iscjedak i žarenje kod mokrenja

Benigna hiperplazija prostate (BHP)

U forumima odgovaraju na Vaša pitanja isključivo stručnjaci iz određenih područja medicine, stomatologije i psihologije.

Broj tema: 9

Broj poruka: 22

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Gnojni iscjedak i žarenje kod mokrenja

Autor Poruka

Miroslav85

17.09.2009. 17:55

Poštovani! Ja sam Miroslav 24g! Prije nešto više od godinu dana primjetio sam gnojni iscjedak iz mokračne cijevi, otišao hitno urologu na sv.Duh, uz pregled koji je trajao 2min poslao me u dermatovenerološku ambulantu na Šalati,tamo sam učinio prtrage Chl.trachomatis.Ureaplasma i Mychroplasma,kulturu na gonoreju i Trichomonas,bris urete i TPHA- svi nalazi uredni, dobio Klawax kapsule koje sam pio 12dana,nakon toga mi bilo bolje, al opet nakon nekoliko mjeseci javilo se jako žarenje kod mokrenja i smetnje među nogama! Liječnica op.med. me poslala urologu u Zabok, učinio pretrage... bris urete-Ureaplasma i Mycoplasma,ejakulat-bakter. urin-bakteriološki,bris urete Chl.trachomatis svi nalazi uredni osim pregleda kod urologa-povečana i osjetljiva prostata, dijagnoza upala prostate-čuvaj se,imaj na toplom,ne gazirano,ljuto......... dobio kap.Tamosin-trošio 2mj i Ciprinol 6tjedana... Trenutno opet žarenje u mokračnoj cijevi i dublje koje se povečava nakon izbacivanja ejakulata, smeta me svakodnevno,naročito ujutro..... ŠTO DALJE?

Ivo85

23.10.2009. 16:35

Ista stvar samo mi se ne vuče tako dugo kao tebi, mjesec dana sada. Jesi uspio riješiti što???

Mr. sc. Goran Štimac, dr. med.

04.06.2010. 20:35

Potrebno je isključiti i prostatitis, treba učiniti bakteriološku analizu ejakulata (spermiokulturu) i/ili eksprimata prostate i u slučaju patološkog izolata ordinirati ciljanu terapiju. Moja preporuka je urološka ambulanta KB"Fran Mihaljević", Zagreb.