Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bole jajnici


Autor Poruka

angelina007

03.02.2009. 18:05

postovana, trebala bi dobiti za par dana i uzasno me stezu jajnici. nekad me stegnu samo na par sekundi a jucer su me bolili cjelo popodne. da li to ima neke veze s tim da trebam uskoro dobit il bi trebala otic ginekologu??

Dr. sc. Romana Dmitrović, dr. med.

03.02.2009. 21:10

Pa ako vam je tako uvijek onda je normalno, a ako je ovo nešto iznimno javite se ginekologu, možda se nešto zbiva.

Manuel

15.01.2017. 20:45

Postovani!
Između mene i djevojke je doslo do zadovoljavanja.Nije bilo spolnoga odnosa,niti mog orgaza po tijelu djevojke.Cura je doživjela svojih 5 orgazama dnevno.Zadovoljavanje smo radili svaki dan,ali nije doso do spolnog odnosa.
Djevojka je nevina.
Djevojka je imama menstruaciju 3.1.-7.1.
Žali se na jaku bol u ljevom jajniku.Iducu menstruaciju dobiva 1.2.
Zbog cega je jaka bol u ljevom jajniku?
Unaprijed hvala!
Lijepo pozdrav!

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.01.2017. 11:20

Vjerovatno ovulira, od tud bol.

zekoslav712

21.02.2017. 11:00

Postovani,
Vec godinu i pol pijem Diane 35,svi nalazi su uredni,nije bilo nikakvih problema. No,u posljednjih mj dana primjetila sam neke promjene. Naime,sa sadasnjim partnerom imam redovite odnose bez zastite (ejakulira u mene) i cijeli mjesec osjecam bolove u trbuhu poput.menstrualnih,samo blaze. Takoder,osjecam ostre probadajuce bolove u jajnicima,a moj dr.mi je rekao da to znaci da mi pucaju ciste i da me zato boli te da je to potpuno normalno. Prije se to nije dogadalo, ili se dogadalo neposredno prije menstruacije. Da napomenem,Diane sam pocela piti zbog PCOSa koji mi je dijagnosticiran. Postoji li ikakva mogucnost trudnoce ili je mozda rijec o necem drugom?

Unaprijed hvala happy

Ivo Balenović, dr. med.

21.02.2017. 18:55

Poštovana,
budući da uzimate Diane vi nemate ovulacije (pucanje cista na jajnicima i zbacivanje jajne stanice) stoga bol nije time uzrokovana. Ukoliko redovito uzimate Diane trudnoća nije moguća. Bilo bi preporučlivo da napravite pregled mokraće (urinokulturu) i cervikalne briseve jer je moguće da se radi o upali.