Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


"dan poslije"


Autor Poruka

mirabela

11.05.2011. 12:15

molim za odgovor....
imam 48.g....prosle godine od 9 mj.zaustavila mi se menstruacija...i nakon 7 mjeseci se pojavila....prije pojavljivanja bila sam u lijecnika obavila sve pregledete koji su bili uredni...zanemarila sam uzimanje tableta i odlazak vadjenja krvi da se vidi nivo hormona...ocito je da ulazim u menopauzu..tad kad se pojavila menstruacija bila je obilna i bila je dva puta u istom mjesecu...to znaci zadnja mens.je bila 22.3. ...tako da je od tada nemam....medjutim ,meni se dogodilo da sam jucer imala spolni odnos i nazalost doslo je do puknuca kondoma...hm,sta sad?popila sam sinoc 2 tablete (tamnozute)Triquilara i malo prije nego sam naisla na ovaj forum jos 2 ....stoga vas molim za odgovor,jer u ovim godinama ne bih zeljela trudnocu....da li postoji opasnost od toga?navela bih da nisam nikad pila nikakve tablete pa ni za kontracepciju....a sad iz straha eto....morala sam.....zahvaljujem unaprijed na odgovoru i razumijevanju.....s postovanjem,Lea

Natalija Beljo, dr. med.

12.05.2011. 01:30

Kad ulazite u menopazu niste jedina koja se boji trudnoće, tako da dobro nek ste popili . Sad jedino nemojte se uplašiti kad dođe krvarenje jer je izazvano i biti će znak da je sve ok.

mirabela

12.05.2011. 11:16

Zahvaljujem Vam se na odgovoru....

Srdacan pozdrav.........