Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


EllaOne hitno


Autor Poruka

lepetitprince

15.05.2016. 21:10

Postovani, imala sam nezasticeni odnos petak 13.5. navecer, i partner je ejakulirao u mene. Pilulu EllaOne popila sam sljedeci dan 14.5. oko 11h prijepodne, dakle unutar 24 sata.
Inace imam redoviti menstrualni ciklus od 28-30 dana i trajanje krvarenja 5 dana, eventualno 6. No prosla menstruacija prije ovog spolnog odnosa je bila neuobicajena. Dakle dobila sam menstruaciju u cetvrtak 5. svibnja u jednom navratu a nakon toga vise nista nije curilo do petka 6. svibnja kada pocinje normalno krvarenje koje je trajalo do utorka 10.3. No problem je u vrlo vrlo oskudnom krvarenju u tragovima i nakon utorka tokom srijede i cetvrtka. Takodjer sam nekoliko sati nakon spolnog odnosa primjetila krv u malim tragovima. Dakle ne znam utvrditi dan kada je zapravo pocela i zapravo zavrsila niti koji bi mi bio pocetak plodnih dana ali i ovulacije. Molim Vas da mi odgovorite da li je moguce da je krvarenje poslije spolnog odnosa menstrualno krvarenje? (nikad nisam imala slicne pojave nakon spolnog odnosa). Takodjer me zanima sto mislite kolika je mogucnost trudnoce s obzirom na Vasu procjenu plodnih dana i ovulacije?
Unaprijed hvala na strpljenju i odgovoru

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.05.2016. 22:55

Prema opisanom šansa za trudnoća je vrlo, vrlo mala.