Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Ešerihija


Autor Poruka

27.05.2013. 22:50

Poštovani. Imam ešerihiju u urinu već više od 3 godine. Isprobala sam sve antibiotike s antibiograma,ešerihija je uvijek 10 na 5. Prije god dana sam saznala da mi ju je partner prenio,on ima ešerihiju i enterokok,sad se liječi antibioticima i koristimo kondome. Ali meni i dalje nije bolje,već 10 mj nisam pila antibiotike da mi se organizam očisti od toga jer mi je imunitet od toga užas i svako malo dobivam gljivice zbog antibiotika. Radila sam briseve uretre na klamidiju,mikoplazmu,ureaplazmu,bris cerviksa na bakterije,klamidiju,ureaplazmu i mikoplazmu,nemam ništa osim ešerihije u urinu. Peče me pri mokrenju i nakon mokrenja,urin ima neugodan miris,i ponekad osjećam tupu bol i osjećaj kao da mi je mjehur pun,partner nema simptome. Sad sam pokušavala prirodno riješiti problem,koristila sam e kapi dr.Hasanagića,razne pripravke brusnice,cys control,encian pastile,čaj,jela sušene brusnice,čaj koji su napravile časne,pripravke travara sa rakijom i medom ,naturoplex,sinekolin kapi.. Ne znam više što bi. Ultrazvuk abdomena sam radila i u redu je. Ima li neki lijek koji bi mi riješio problem? Toliko novca sam potrošila a ništa mi nije pomoglo,nisam valjda izgubljen slučaj. Molim pomoć što napraviti kad antibiotici ne djeluju uopće. Unaprijed hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.05.2013. 10:15

Mislim da se radi o kliconoštvu. Sugeriram pregled infektologa.

ankica001

16.09.2013. 00:35

Poštovani,
Saznala sam da imam ešerihiju i liječim se antibioticima i raznim čajevima. Međutim, pre nego što sam saznala da imam ešerihiju, sa partnerom sam imala nezaštićene odnose (jer koristim pilule). Da li to automatski znači da sam je i njemu prenela?
Hvala unapred.

ankica001

16.09.2013. 00:40

Imam je samo u urinu.

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.09.2013. 11:00

Neka i on popije terapiju.

09.09.2014. 11:05

Poštovani. Javljam se opet. Već sam pisala na ovoj temi prije. Već duže mi se ešerihija nije javljala,partner više nije imao bakterije,pa smo imali odnose bez zaštite par puta. Zadnji put prije 3 dana. Mene je jučer počelo svrbiti u vagini i na ulazu i imam bijeli pojačani iscjedak,i danas ujutro pri mokrenju sam primjetila da mi je urin smeđ i pri kraju mokrenja je bilo par kapi krvi. Da li je to opet ešerihija i uz to gljivice?

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.09.2014. 23:20

Prije da se radi o gljivičnoj upali.