Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 3889

Broj poruka: 44906

anonymous

Ivo Balenović, dr. med.

Dom zdravlja KZŽ
Krapina, Mirka Crkvenca 1

jaka upala

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

zabrinutaa

23.08.2011. 18:50

doktorice, nemogu se riješiti upale rodnice več skoro godinu dana. ginekologica me nije htjela uzeti na pregled pa sam išla privatno i platila. u nalazu mi se nalazi ovako: bacillus vaginalis, mješana flora, fungi, pseudomicelij i spore.
reaktivne promjene na stanicama povezane su s upalom.
drugo: jača upala.
ginekolog mi je pripisao gynodaktarin vaginalete i klavocin.
ni po tome mi nije prošlo.. sad kupujem canesten vaginalete ali ne prestaje. moja ginekologica mi je bez pregleda dala više puta medazol (2-3x) i plymicol(2x),
canesten sam več kupila sigurno 10x. što mi je činiti da upala prođe??

Natalija Beljo, dr. med.

24.08.2011. 10:45

Kako ste pili Klavocin dobili ste gljivice pa se situacija ponovila , ali s Canestenom je trebalo proći. Ono što mogu savjetovati je ako koristite dnevni uložak da prekinete, uzmite u ljekarni Vivag vag.

zabrinutaa

26.08.2011. 00:05

uzela sam lactogyn.. to je slično kao vivag ili? nije mi prošlo niti po tome.. malo mi se za nijansu smanje bolovi i pečenje, a onda opet počne za 2 dana ponovo jako boljeti i peči kod odnosa.. ja više nisam pametna..neznam što više učiniti.. molim Vas još za neki savjet..

Natalija Beljo, dr. med.

27.08.2011. 12:15

Nije isto različite su po sastavu i duže im treba dapočnu djelovati tako da ajmo sad ovako: Kupite Rosalgin ( granule i irigator) i Vivag vag. Kad se navečer isperete s Rosalginom stavite Vivag vag i tako 6 večeri za redom. Javite mi kako je.