Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 3675

Broj poruka: 41671

Šakoronja Dejan, dr. med.

Dejan Šakoronja, dr. med.

Ginekološka ordinacija Šakoronja
Jastrebarsko, Kralja Tomislava 29

jaka upala

Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

zabrinutaa

23.08.2011. 18:50

doktorice, nemogu se riješiti upale rodnice več skoro godinu dana. ginekologica me nije htjela uzeti na pregled pa sam išla privatno i platila. u nalazu mi se nalazi ovako: bacillus vaginalis, mješana flora, fungi, pseudomicelij i spore.
reaktivne promjene na stanicama povezane su s upalom.
drugo: jača upala.
ginekolog mi je pripisao gynodaktarin vaginalete i klavocin.
ni po tome mi nije prošlo.. sad kupujem canesten vaginalete ali ne prestaje. moja ginekologica mi je bez pregleda dala više puta medazol (2-3x) i plymicol(2x),
canesten sam več kupila sigurno 10x. što mi je činiti da upala prođe??

Natalija Beljo, dr. med.

24.08.2011. 10:45

Kako ste pili Klavocin dobili ste gljivice pa se situacija ponovila , ali s Canestenom je trebalo proći. Ono što mogu savjetovati je ako koristite dnevni uložak da prekinete, uzmite u ljekarni Vivag vag.

zabrinutaa

26.08.2011. 00:05

uzela sam lactogyn.. to je slično kao vivag ili? nije mi prošlo niti po tome.. malo mi se za nijansu smanje bolovi i pečenje, a onda opet počne za 2 dana ponovo jako boljeti i peči kod odnosa.. ja više nisam pametna..neznam što više učiniti.. molim Vas još za neki savjet..

Natalija Beljo, dr. med.

27.08.2011. 12:15

Nije isto različite su po sastavu i duže im treba dapočnu djelovati tako da ajmo sad ovako: Kupite Rosalgin ( granule i irigator) i Vivag vag. Kad se navečer isperete s Rosalginom stavite Vivag vag i tako 6 večeri za redom. Javite mi kako je.