Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kontracepcija i moguca trudnoca?


Autor Poruka

tonkica65

16.09.2017. 13:25

Poštovani,
U zadnjih 2 mjeseca imala sam nekih problema sa kontracepcijskim pilulama koje koristim. Početkom predprošlog mjeseca imala sam nezaštićeni spolni odnos koji se ponovio nekoliko puta za redom u istoj noći (bez da je svršio u mene). To je bio ujedno i zadnji put. Sljedeći mjesec sam prolazila kroz teško razdoblje u životu puno stresa zbog smrtnog slučaja u obitelji. Taj mjesec sam također bila teško bolesna te tjedan nakon prehlađena. Taj mjesec sam također odgodila menstruaciju pilulama zbog poslovnog puta. U ponedjeljak sam počela s pauzom od pilula. Međutim,još uvijek nema krvarenja. Postoji li mogućnost da sam trudna ili je to samo rezultat gore navedenih događaja? Nisam preskočila ni jednu pilulu i uvijek sam ih uzimala u isto vrijeme (možda nekada sat kasnije zbog posla). Simpome koje sam imala/imam su: nadutost te osjetljivost i bol u grudima/prsima i rebrima.
Lp i Hvala unaprijed.

Ivo Balenović, dr. med.

17.09.2017. 12:30

Poštovana, budući da redovito uzimate kontracepciju ne postoji mogućnost trudnoće. Kod žena koje uzimaju kontracepciju menstruacija može ponekad izostati.