Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kratka menstruacija za vrijeme korištenje kontracepcije


Autor Poruka

Blee

21.08.2014. 14:55

Pijem Lindiynette 20 tablete od 12.mj. prošle godine (tada sam prvi put počela s kontracepcijom). Uredno svaki dan u isto vrijeme, s pauzom od 7 dana nakon uzimanje zadnje tablete. Prije prelaska na kontracepciju, mjesečnica mi je trajala od 4-5 dana, nije bila obilna, recimo da je bila normalna. Od kada pijem ove tablete, mjesečnica mi traje točno dva dana, jako slabo krvarim. Moje pitanje je da li je to normalno? Trebam li ih prestati uzimati. Malo me strah..

Hvala na odgovoru.

Dejan Šakoronja, dr. med.

21.08.2014. 21:45

Normalno je. To je i jedna od pozitivnih stvari uzimanja pilula. Da se umanju intenzitet i trajanje krvarenja.

venividi

22.08.2014. 20:00

Poštovani!
uzimam diane 35 radi pcos i hormonskog poremečaja već dugo vremena. Napravila sam tjedan dana pauze kao i uvjek i danas mi je osmi dan kada bih trebala ponovno počet sa uzimanjem,međutim nisam dobila menstruaciju iako sam imala bolove u jajnicima i teže glavobolje,pa sad neznam dali da danas popijem tabletu ili da radije preskoćim ovam mjesec i odem na pregled...trudnoća nije,nemam odnose,
unapred zahvaljujem

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.08.2014. 21:50

Uzimajte dalje kao da ste je imali. Dakle krenite s novim blisterom.