Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Krvarenje?


Autor Poruka

Anđela

05.09.2013. 20:20

Pozdrav.
Pijem jaz tablete vec 5 mjeseci.
U 7. mjesecu sam preskocila mengu jer nisam pila bijele tablete vec sam odma nastavila sa crvenima zbog ljeta.
te kada sam ju dobila u 8 mjesecu (20. kolovoza) trajala mi je 9 dana, inace traje 7 dana, vjerojatno zbog toga što sam ju preskocila, citala sam neke clanke pa se nadam da je do toga.
Dakle 20.8 sam ju dobila i trajala mi je do 28.8. Prekjucer sam imala slabije krvarenje, to se desilo navecer negdje oko veceri, barem se to tako moze nazvati kada sam citala clanke, i to je prošlo unutar 2-3 sata... Jucer je se bilo normalno. A danas (17 dana od pocetka menge) mi se desilo nesto sasvim drugo... ujutro kada sam se probudila imala sam isto to krvarenje oko 9 ujutro, te je bila jaca nego prije 2 dana. Malo je smeđkaste boje... Strah me da nisam trudna, molim za savjet i vaše stručno mišljenje. Trebam li napraviti test? Kada da ga napravim? Trebam li se zabrinjavati? Otici na gin pregled? Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.09.2013. 00:25

Niste trudna. Radi se o spotingu. Nastavite dalje s uzimanjem do kraja.

Anđela

08.09.2013. 05:15

Poštovani,

Sve me više strah kako dani prolaze.
Vec 3 dana za redom imam ta krvarenja, nosim uloske i to je smeđkasto-crvene boje, nalikuje na menstruaciju...
Ocekujem menstruaciju za 8 dana.
Hoće li se moje krvarenje nastaviti, hoce li prestati? Kada bi trebalo prestati? Hocu li dobiti menstruaciju ocekivanoga dana te hoce li biti normalna?
Imam li dodatne razloge za brigu? Nadam se da još uvijek stoji činjenica da nisam trudna, hvala Vam naljepša na odgovoru!

Dejan Šakoronja, dr. med.

08.09.2013. 21:00

Napisao sam vam. To probojno krvarenje će se vjerovatno nastaviti do menstruacije. Ne brinite.

tepih

14.08.2014. 19:45

Poštovani, već 5 dana imam smeđi gušći iscjedak sa manje krvi. Zadnju pilulu sam popila u ponedeljak i trebala bih dobit abrupcijsko krvarenje, pa me zanima da li je to taj iscjedak možda. Počeo je prije zadnje tablete i traje i dalje. Prvo je bio samo smeđi, no zadnja dva dana je krvav ali vrlo oskudno. Zanima me da li je to nešto čudno ili to krvarenje može biti toliko oskudno?
Pozdrav

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.08.2014. 20:55

Ne brinite, neki put bude tako oskudno.