Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Moguća trudnoća?


Autor Poruka

lindy20

17.11.2014. 17:26

Poštovani,
koristim Lindynette već dvije godine,inaće ih koristim redovito ali mi se desilo da sam 13. tabletu zaboravila popiti,,a taj dan sam imala spolni odnos bez dodatne zaštite,i partner nije ejakulirao u mene. Tabletu sam popila sljedeći dan,sa 12 sati zakašnjenja. 16. tabletu iz pakovanja sam također zaboravila popiti i popila sam ju tek drugi dan,sa više od 12 sati zakašnjenja. Tri dana nakon sam imala spolni odnos bez zaštite. Da li postoji mogućnost trudnoće?

Dejan Šakoronja, dr. med.

17.11.2014. 20:30

Postoji.

NaIva2

13.12.2014. 00:30

Poštovani,
9.11 sam sa dečkom imala nezaštićeni spolni odnos, tada su mi bili plodni dani (ciklusi mi variraju između 24-35 dana).To zapravo nije ni bio spolni odnos, nego je on samo 3-4 puta ušao sa njegovim spolovilom u moje. Prije toga sam na njegovom spolovilu osjetila nekakvu sluz, pa me to uplašilo, iako ne vjerujem da je bio ejakulat jer sam to osjetila minutu prije odnosa a prije odnosa nije bilo nikakvog dodirivanja spolovila. 28.11 sam trebala dobiti menstruaciju ali dobila sam ju dan kasnije (znači 29.11 sam dobila) inače su mi menstruacije duge (mislim traju 5 dana i svih pet dana imam obilno krvarenje, a sada kada sam dobila krvarila sam obilno 2 dana, i bilo je normalne crvene boje, tj kao prava krv nije bilo svijetlije crvena boja, ostala 3 dana je bilo nekakve smeđo-crvene boje i nije bilo obilno). Nakon menstruacije sam mislila da nije moguće da sam trudna ali to nije dugo trajalo. U zadnja 2 tjedna mi se hrana počela gaditi (ne, sva ali neka koja mi se nikad nije gadila) smršavila sam dosta, trbuh me često boli nekad u donjem djelu, nekad u sredini, ponekad mi bude mučno ali ne povračam, i skroz mi je povišena temperatura. Grdi su mi normalne veličine i ne bole me a bradavice nisu promijenile boju. Sada me zanima, dali je moguće da sam trudna iako sam imala menstruaciju? I dali je to uopće bila menstruacija? Jer čitala sam da se krvarenje može desiti još prva 3 mjeseca u trudnoći, molim vas pomozite, ne mogu otići kod svog ginekologa jer je on na godišnjem odmoru. Unaprijed hvala! LP.

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.12.2014. 12:55

Nalva imali ste menstruaciju. Ne radi se o trudnoći.