Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


molim pomozite :(


Autor Poruka

Viktoria

02.08.2010. 21:26

Poštovanje,
Čitala sam slične teme,ali sve sam više zbunjenija ,jer su me odgovori sličnih samo zbunili...Zato Vas molim da mi odgovorite na pitanje.Unaprijed zahvalna
.U zadnjih godinu dana imam redovite menstrualne cikluse...zadnjih par mjeseci je to bilo uvijek 25. Zadnju menstruaciju sam dobila 28.6. Dečko i ja smo imali odnose 11 i 20.7.Oba puta je koristio zaštitu (kondom). Nije pukao.Taj 11. nakon skinutog kondoma,i nakon možda 15-ak minuta mi je stavio prste u vaginu... Meni kasni menstruacija 6 dana. I zanima me da li je mogao prilikom skidanja kondoma zadržati na prstima dio sperme i da li sam možda trudna?
Napomenut ću vam još da imam zadnja 2 dana iscjedak kao i kao trebam dobiti ,i sve simptome koji me inače prate,bol u stomaku i leđima. Isto tako sam prije par dana osjetila peckanje mokraće,i neki manji svrbež.
A iza 22.-og sam imala operaciju zubnih cisti.i pila sam Analgine za ublažavanje postooperativnih bolova,skoro 5-6 dana. Da li su stres i nervoza ,te tablete i sve učinili da mi menstruacija kasni ili ?
Molim Vas odgovorite mi.

Natalija Beljo, dr. med.

03.08.2010. 14:10

Niste trudni samo je nervoza na sve poremetila ciklus.