Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


policistični jajnici


Autor Poruka

zabrinutaa

19.10.2010. 18:35

doktorice, molim Vas recite mi, dali je pametno da opet počnem piti yasmin ili probam zatrudnjeti? bojim se da zbog policističnih jajnika, neću imati djecu a to ne želim dozvoliti!.. ginekologica je rekla da je lijevi jako obuhvačen, a desni malo manje...
pošto sam pila yasmin skoro 3 godine, pa sad imam pauzu, što mi Vi preporučujete?
nije mi jasno kako su uopče nastali policistični jajnici kad sam pila 3 godine yasmin, i kako se sad mogu sa yasminom policistični jajnici lječiti??

zabrinutaa

20.10.2010. 12:20

nisam Vam spomenula da me u zadnje vrijeme zna probadati u jajnicima.. i ta me bol zabrinjava.. inače nisam debela.. i bavim se sportom.. čitala sam da je to dobro..
jedino imam puno prišteva sad kad ne pijem yasmin.. dok sam ga pila, imala sam čisto lice..

Natalija Beljo, dr. med.

20.10.2010. 20:36

Ako želite idite u trudnoću, ali sa Yasminom se stanje PCO ne izlječuje nego se samo smnji slika PCO i kad prestanete piti OHC nakon nekog vremena opet ste na početku. Sa PCO janici se teže zanosi , ali ipak zanese.

krispi<3

28.08.2014. 12:15

Poštovani . Prije malo manje od dvije godine saznala sam da imam policistične jajnike i da imam povišenu razinu androgenih hormona . Te mi je kao terapija bilo dano da pijem pilule Belara . pila sam ih do prije malo manje od mjesec dana jer sam isla na putovanje i zaboravila ih kod kuće tako da ih nisam nastavila uzimati . Imala sam menstruaciju 25.7. , zatim sam imala krvarenje 5. 8. i 6.8. nalik menstruaciji , i 27.8. sam dobila menstruaciju jačeg intenziteta popračenu jakim bolovima u donjem dijelu trbuha . Čekam da mi menstruacija završi pa da se naručim kod ginekologa . Ali me zanima što vi mislite da bi to moglo biti ? Da li je to povezano sa naglim prestankom uzimanja terapije ili nešto drugo ? unaprijed hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.08.2014. 00:50

Neka vrsta disfunkcijskog krvarenja. Nastavite s terapijom.