Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


problem


Autor Poruka

zbunjenajako

21.06.2010. 22:40

Poštovani. Imam 17 godina. Sa dečkom nisam stupila u spolni odnos, no imali smo kako se to danas kaže "prstenjačenje"
bio mi je zadnji dan menstruacije. popodne je bilo zadnjih par kapi, navecer kad smo to radili- ništa.
dirao me, i u trenutku pomaknuo svoje spolovilo..no nije bilo nikakve tekucine iz njegovog spolovila . nastavili smo...i sada me brine..jeli mozda dosao mali dio sperme na njegove ruke, i u mene..
nakon dva dana imam bijeli iscjedak, procitala sam da je to znak za trudnocu.
postoji li mogucnost da sam trudna?
hvala lijepo.

Natalija Beljo, dr. med.

23.06.2010. 11:50

Bijeli iscjedak nije znak za trudnoću i ne ostaje se samo tako trudana.

Nemanime7

20.03.2018. 22:30

Postovani, ovako imam 17 godina i nikad nisam imala spolne odnose sa deckom ali za vrijeme mojih plodnih dana me je ‘prstenjacio’ zatim svrsio po rukama,nakon nekih 30min-1h ponovo smo to ponovili, procitala sam na mnogo foruma i ovdje medju odgovorima da je trudnoca prstenjacenjem gotovo nemoguca (ako je nesto ostalo na prstima) ali sam pod stresom i zanima me vase misljenje jer mi sad mjesecnica kasni 2 dana a iscjedak mi je nekako gusci nego obicno
Nadam se odgovoru uskoro,pozdrav

Ivo Balenović, dr. med.

21.03.2018. 21:55

Poštovana, ne postoji mogućnost da na taj način dođe do trudnoće.

TheMissTea

14.10.2018. 20:50

Doktore, decko i ja smo se dodirivali prstima. Prvo ja njega, nakon cega je i on dodirivao svoj organ (nije ejakulirao), pa pre nego sto je poceo mene da dodiruje rekla sam mu da opere ruke, iako je rekao da nema nista na njima, kad je oprao ruke stojali smo jedno pored drugog i da bi me zagrlio morao je da podigne svoj organ tako da je opet dodirnuo, nakon toga je on mene prstenjacio kako sam procenila drugom rukom. Interesuje me da li moze tako doci do trudnoce? Strasno se plasim presemene tecnosti, i to me totalno blokira da imam odnos, znam da je ta sluz prirodni lubrikant, a presemena tecnost izlazi nuzno nekoliko sekundi pre ejakulacije i nikako drugacije? Odnos nisam tad imala.

Ivo Balenović, dr. med.

15.10.2018. 15:50

Poštovana, ne postoji mogućnost da dođe do trudnoće na način koji ste opisali

barbara200

28.10.2018. 10:10

Poštovani dr, na unutarnjoj strani usne blizu otvora imam crveni uzdignuti kao aterom koji se inace pojavljuju na tijelu, crvenu sitnu tockicu. Drugdje nema nista. Imam jednu velicine 1 mm, je li moguce da mi se napravio takav madez ili moze da hematom tako izgleda? Hvala, zabrinuta sam

Ivo Balenović, dr. med.

28.10.2018. 20:30

Poštovana, nemoguće je bez pregleda reći o čemu se radi. Moguće da je madež ili hemangiom (splet kapilara). Hematom nastaje kao posljedica traume.