Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problemi oko menstruacije


Autor Poruka

MiaK

23.02.2017. 21:35

Dobar dan! Imam pitanje vezano za menstruaciju...trebala sam dobit menstr.19.2.kako sam i prosli mjesec. S time da,evo danas je 23.02.i na gacicama sam vidjela oko 14h par kapi krvi i poslje toga nema ni traga krvi. S partnerom sam imala spolni odnos prije par dana i prije toga jos dosta puta,bez zastite. S time da je on svaki put na vrijeme zavrsio-izvadio. Mene sada zanima da li je to kakav znak prema trudnoci ili nije? Ili je to simptom mjesecnice posto uvijek prije svake mjesecnice imam simptome bolova u grudima,nervoze i u donjem djelu trbuha ali sad nista od toga. I kazem,danas sam vidjela tih par kapi krvi i poslje vise nista. Bila bih Vam jako zahvalna na pomoci!

Ivo Balenović, dr. med.

24.02.2017. 23:35

Poštovana,
ukoliko vam menstruacija kasni, a imali ste spolne odnose trebali bi učiniti test na trudnoću. Lagano krvarenje koje navodite moglo bi biti implantacijsko (krvarenje koje se javlja prilikom prianjanja zametka u sluznicu maternice)