Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Sukrvica prije menstruacije


Autor Poruka

makronka

11.04.2017. 10:05

Poštovani,

pijem logest tablete vec godinama. U ovom ciklusu nisam preskocila niti jednu, a nezasticeni odnos sam imala u nedjelju 09.04.2017. Imam jos 3 tablete do kraja kutije, te bih onda trebala dobiti menstruaciju. Obicno menstruaciju dobijem u pon, ili utorak nakon zavrsene kutije. Danas sam uocila sukrvicu, i to dosta obilnu rekla bih. Neznam procjeniti jer se u ovih 8 godina koji pijem kontracepciju nisam susrela sa time.
Svakako cu posjetiti ginekologa radi pregleda, ali da se umirim pposto sam tek sutra narucena na pregled...molim vas nekakav savjet? O cemu se radi? Dali je to normalno? Postoji li moguncnost trudnoce te dali bi sve bilo u redu posto je nastala za vrijeme pijenja kontracepcije?

Hvala unaprijed.

Ivo Balenović, dr. med.

11.04.2017. 18:20

Poštovana,
ako redovno pijete kontracepciju trudnoća nije moguća. Vjerojatno se radi o probojnom krvarenju koje nije opasno i ne smanjuje učinkovitost kontraceptiva.