Pregled poruke

Autor Tema

za_savjet

25.08.2010. 12:51

limfni cvoric ispod pazuha

jedno pitanje za uvazenog doktora.... Imam limfni cvoric vise od 9 godina otprilike, ispod desnog pazuha, ne vidi se svana, niti me ikada boli a kada ga opipam mekan je i pokretljiv i nije velicine ni zrna graha, otprilike upola zrna...
Nisam imao zdravstvenih problema, osim operisao sam sva tri krajnika kada sam imao 6 godina.Prelezao sam djecije boginje kada sam imao mozda nekih 8 godina.
Na povrsini koze se ne vidi niti ima ikakvoga osipa... Nisam isao kod lijecnika da radim nalaze.. Sada imam 23 godine, dakle nikada nisam pridavao vaznost tome, jer niti se uvecava, niti me boli, i nemam zdavstvenih problema. U obitelji niko nije imao problema sa limfnim cvorovima.
Ne znam da li je to uopste limfni cvoric natekao ili je to tako normalno.... Poticaj ovome pitanju je, zato sto sam cuo da je moja komsinica skoro operisala limfni cvor ispod pazuha pa kao lijecnici konstatovali da je kod nje u pitanju neka vrsta tumora. Pa se samo podsjetih da sam ranije ovu kvrzicu primjetio, i panicar sam po prirodi sto se tice zdravlja. Muskarac sam, zaboravio sam da kazem..
Unaprijed hvala!!!

15 godina zdravstvenog portala Cybermed.hr
Revija za zdravlje
Prijava za newsletter

Anketa

Je li dvojni angažman liječnika u sustavu javnog zdravstva i privatnoj praksi koruptivna praksa i primjer sukoba interesa?

Ljekovito bilje