Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Rak debelog crijeva ...


Autor Poruka

guest123456789

22.09.2011. 15:50

Moj tata ima 33 god.

Imao je rak na debelom crijevu,To mi je imala prabaka,a djed sad ima kamenac i cir. Tata je operirao rak prije 2 godine.Iskocila mu je Kila .
Isao je operiratii (ove godine) i stavili su mu neku mrezicu. Kad se vratio iz Zagreba ( sa operacije ), dobio je temperaturu ( 37 - 38 )
otisao je u bolnicu i imao unutarnje krvarenje.
Jos je u bolnici.
Eto,mene zanima kakvi su mu izgledi ?!
Da li je to genetski ?
Da li moće umrijeti ?!

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

29.09.2011. 01:50

Ne mogu vam dati izglede vašeg oca jer niste naveli nikakve podatke o vrsti i proširenosti tumora u trenutku operacije niti o liječenju koje je provedeno nakon operacije. Prema podacima koje ste naveli najvjerojatnije se ne tadi o nasljednom ili kako vi kažete genetskom tumoru. Sadašnje stanje je prema vašem opisu najvjerojatnije komplikacija nakon operacije kile i nije u izravnoj vezi s tumorom. Opet nema nikavih podataka o njegovom sadašnjem stanju i ne mogu vam navesti daljnji tijek stanja niti izglede. Najbolje bi bilo da o svemu štovas zanima porazgovarate s liječnicima koji ga sada liječe i koji su najbolje upućeni u njegovo stanje i mogu predvidjeti daljni tijek bolesti i navesti izglede vašeg oca.