Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bolna kvrzica


Autor Poruka

amnaa96

14.06.2014. 00:00

Postovanje, imam 17 godina i prije posljednje menustracije primjetila sam bol u jdnoj dojci koji je bio intenzivan, mislila sam da trebam da sacekam da prodje pa da odem na pregled. Medjutim, sve je prestalo i tako sam ja na to "zaboravila", mislila sam nije to nista strasno, ali prije neki dan prilikom samopregleda primjetila sam dosta veliku kvrzicu koja je bolna i pomjerljiva. Guglala sam dosta i ni na jedne simpome ne odgovaram sve sto imam jeste samo ta bolna kvrzica, koja se meni cini kao da je ogromna u metrima kvadratnim, eh i prije pregleda koji cu obaviti za koji dan zelim samo da mi kazete nesto, bilo sta, il najgore, ili najbolje, bilo sta ?
A da zaboravila sam napomenuti prvi bol koji sam ja osjetila u dojci jeste u januaru, ali kako nisam bila u maticnoj zemlji, nisam otisla na pregled a isto se bol pojavila prije ciklusa, unaprijed hvala

Katarina Antunac, dr. med.

23.06.2014. 17:25

Poštovana,
ovako preko interneta a bez da vidim i Vas i kvržicu ne mogu baš reći o čemu se radi, ali ako je pomično, najčešće nije opasno. Bez obzira na to, svakako otiđite liječniku na pregled.

Sandra123

23.10.2014. 20:35

imala sam nezasticen polni odnos sa momkom za kojeg pouzdano znam da mu nisam jedina... nakon par dana kad sam se tusirala napipala sam dole nesto kao mali plih to sam otkinula i poslije toga dva dana nisam prestajala krvariti (ali skroz malo). isto tako od tad me jako bole jajnici a danas je tacno 7 dana od toga. sta mi se desava?