Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bolna kvrzica ispod dojke


Autor Poruka

frog

07.05.2013. 23:55

Da li je neko imao slicno iskustvo?prije 7 dana sam prvo osjetila bol a onda i kvrzicu,pomalo je crvena i jako boli na dodir,bila sam kod ginekologa,dobila antibiotike..sad se smanjila na dodir i ne osjecam bol..cak malo i svrbi..pomicna je i tvrda..molim nekoga ko je imao iskustvo da odg.LP

atana0

07.10.2017. 19:05

molim za odgovor naime prije 2 dana sam napipala bolnu kvrzicu ispod lijeve dojke točnije na samom rubu kako ide grudnjak i to s unutrašnje strane ruba. Naime bojim se najgorijeg jer su mi mama i baka umrle od raka dojke, a ja se redovito kontroliram bila sam baš i prije mjesec dana na ultrazvuku dojki i bilo je sve dobro i bila sam u veljači na MR dojki i isto je bilo sve ok a da bi ja sad napipala kvrzicu koja je bolna, tvrda i nekih 2 cm velika. Šta bi ti moglo biti da li neka dobrocudna tvorevina ili rak ili nešto drugo (potkozni prist)?

Katarina Antunac, dr. med.

12.10.2017. 11:00

Poštovana atana0,
nažalost, bez pregleda se ne može reći o čemu se točno radi te se čim prije javite liječniku