Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cista na dojci


Autor Poruka

dandulina

09.03.2014. 12:05

postovana dok.moja prijateljica nedavno su joj otkrili na momografiji dve ciste na levoj dojci jedna je 5 mm a druga nesto manja ,ima bolove i ova sto je od 5 mm je uocljiva izgleda kao velicine sljive,njoj su dali da pije 5 komadatablete e sada neznam koje svaki dan po jednu i posle su joj zakazali operaciju da bi joj to sklonili ,htela sam davas pitam dali je to nesto opasno jer su joj rekli kada boli da nije i da bi bilo opasno kada je nebi bolelo,i dali ce das ima polu anesteziju na operaciji ili celu,molim vas da mi kazete dali je opasno ove dve ciste (kvrge)ili je ok .usput prijteljica ima 40 god,i od raka dojke bolovala je njena tetka i sada boluje njena starija sestra,ali mi se ipak nadamo da nije ono najgore jer ona ima bolove na tim kvrgama,unapred hvala ....

Katarina Antunac, dr. med.

10.03.2014. 10:45

Postovana,
ciste najčešće nisu opasne ali ako je preproučena operacija s ciljem njihova uklanjanja, neka je svakako obavi. Rak dojke kod majke i sestre svakako povećava rizik.
Detalje o vrsti zahvata te tipu anestezije dobit će od svog kirurga.