Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Nolvadex


Autor Poruka

dadodeja

23.10.2010. 00:06

Poštovani, nakon operacije na dojci i zračenja dobila sam kao terapiju Nolvadex. Budući da se u mojoj porodici godinama boluje i umire od moždanog i srčanog udara mislite li da bih trebala napraviti neke pretrage zbog povečane opasnosti od ugruška pri korištenju tamoksifena ili eventualno promjeniti terapiju. Moram naglasiti da nisam u menopauzi tako da niti izbor lijekova nije prevelik osim uklanjanja jajnika. Na to se teško odlučujem jer teško podnosim operacije. Zahvaljujem

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

07.12.2010. 11:15

Trebali biste napraviti pretrage i utvrditi kolika je zapravo kod vas opasnost od nekog tromboembolijskog incidenta. Te se stvari uglavnom događaju u starijoj dobi, a pretpostavljam da ste vi umlađoj dobi kad navodite da ste u premenopauzi. Da biste smanjili rizik moguće je uzimati antikoagulacijske ili antiagregacijske lijekove. Preporučam vam da se obratite za pomoć liječniku hematologu koji se bavi poremećajima koagulacije i tromboembolijskim bolestima.