Rak dojke


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1033 | Broj poruka: 4368

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Povremena bol u dojci


Autor Poruka

sb34

22.11.2015. 16:20

Poštovana, može li uzrok povremene boli u desnoj dojci biti istegnuće desne ruke prije 2-3 mj (vidljiva vena ispod lakta te bol u laktu i ispod njega)? Inače su mi dojke manje veličine. Pri jačem pritisku nisam našla razliku između dojki, tj.sve što opipavam u lijevoj, opipavam i u desnoj (točnije: od bradavica prema sredini tijela osjetim vodoravne linije). To mjesto me zadnjih dana povremeno boli na desnoj dojci, sad ne. Čini se sve ok, no ja sam zabrinuta. Znam da su tu i žlijezde i kanalići. Možete li mi reći što bi bilo to opipavam? Može li imati veze s istegnutom rukom? Pijem kontracepciju Qlaira 7 mj.; 34,5 god, nisam rodila (niti dojila). Hvala.

Katarina Antunac, dr. med.

22.11.2015. 19:30

Poštovana,
uzroci boli u dojci mogu biti razni. Savjetujem Vam da se svakako javite liječniku koji će ispalpirati dojke te u slučaju bilo kakve sumnje uputiti Vas na daljnje pretrage.

malisha

03.01.2016. 00:40

postovani, 13. 12 sam dobila menstruaciju koja je kasnila vise od dva meseca poslednja bila 25.09...grudi otekle, bolele trajala je uobicajeno pet/sest dana...i po dobijanju vec pocele da rasticu i manje bole, mendjutim i kad se zavrsila menstracija mene i dalje bole pomalo, ponekad bi dobila i bez simptoma bolnih gruddi...odnose imam sa kondomom, ponekad se desi da na pocetku bude samo malo bez i onda stavimo ..ali nikad sa ponavljanjem odnosa...moze li biti razlog jos uvek postojanja ovog bola( koji nije tako jak kao sto je bilo pred menstraciju, ali je i dalje prisutan kad ih onako zgnjecim) to sto je menstraucija toliko kasnila? hvala

Katarina Antunac, dr. med.

08.01.2016. 11:55

Poštovana,
sve je moguće. Svakako se javite svom liječniku radi pregleda grudi.