Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Akne


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

diamond beauti

25.05.2015. 16:30

Pozdrav od makedonie nadam se da me razbirate so jazikot:imam problem vec 2 godini imam cisto lice do pred 2 godini nisam imala problem sa akni sad svaki 6 dana imam po jednu novu aknu koja je tvrda i so bolki nema ni glavicu za da stisnes samo je crvena i tvrda podkozom i nema sansi da je stisnes jer nema nisto za da izleze.sum bila vo dermatolog i sa ispitavanjem vo urino postoela edna bakteria echiria koli sa antibioticima sad je ljecena ali akni isto prodolzuvat a i hormonski test sam napravila 5 dan menstruacije i rekli su da je ok molim vas za neki ljek jer ovo ne mogu vise da je trpim a i cesto imam male sitne bubuljice isto pod koznim cekam razbirliv odgovor jer u macedonii prosla sam tri dermatologa i nista molim vas da mi pomognete

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

25.05.2015. 21:55

Preko računala i bez pregleda ne mogu Vam dati odgovarajuću terapiju, pogotovo što Vam nisu pomogla niti tri dermatologa. U svakom slučaju, morate biti strpljivi i provoditi terapiju koja Vam je propisana. Akne se ne mogu riješiti u nekoliko mjeseci.