Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


crvene točkice na glaviću penisa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Maxim

28.05.2015. 22:25

Doktore,
prije izvjenog vremena (3-4 meseca) si mi se pojavile crvene sitne točkice po glaviću penisa. Trajalo je par dana pa se povuklo. Pojavilo mi se poslije oko 2 meseca opet. Uglovnom poslije seksulanog odnosa ili kontakta. Točkice su na glansu i ispod na samom penisu. Javi se i neugodan miris uprkos redovitoj higijeni. Prije par dana su se opet pojavile. Seksulane partnerne su različite i imamo zaštićen i nezaštićen odnos. Nemam peckanja nikakva. Napominjem- veoma vodim račun o higijeni ali su točkice izražene i do prije 4 mjeseca nikada nisu bile prisutne. Imam 32 godine. Ne pijem antibiotike.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

29.05.2015. 13:25

Navjerojatnije je riječ o iritaciji. Liječenje takvih promjena nije potrebno (eventulano se mogu mazati neutralne kreme tipa Bepanthena).

dodo123

08.06.2015. 10:10

Postovani!

Primjetio sam male bijele pristice po glavicu dan nakon spolnog odnosa, sto je bilo jucer, a danas su to crvene tockice. Ona je tih dana bila u 5. Danu ciklusa i jos je malo krvarila. Koristili smo zastitu no nesto krvi je doslo u doticaj s glavicem. Je li moguce da se radi o kakvoj bolesti i moze li se pojaviti dan nakon ili se samo radi o iritaciji? Ako je iritacija, cime bi bilo najbolje mazati? Saljem vam slike u prilogu:
http://tinypic.com/m/ix9wgp/2
http://tinypic.com/m/ix9wmr/2
http://tinypic.com/m/ix9wnr/2

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

08.06.2015. 13:00

Vjerojatno se ne radi o nečem ozbiljnijem, tek o ritaciji. Mažite Bepanthen kremu. Ako se promjene budu širile, javite se liječniku.