Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


crvenilo,svrbez i zarenje na zadnjici!?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

neno_012

10.08.2013. 19:55

Molio bi Vas da mi date savjet ili da mi kazete odprilike sto je to .!?
Na zadnjici tj butini desnoj mi se pojavilo crvenilo i svrab s osjecajem zarenja ...nezznam ni sam o cemu se radi dali je neki herpes ili.alergija ali nakon 7 dana prosirilo je se po desnoj butini a na starom mjestu gdje prvo izvilo pojavile su se kao male ranice i prestalo ali sada su mi na novom mjestu isto na desnoj butini pojavile se isto crvenilo svrab i zarenje ...dali da mazem necime i sta he uzrok!?hvala unaprijed!

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

11.08.2013. 11:35

Moglo bi se raditi o hepresu simolexu, herperu zosteru, kontaknom alergijskomj i nealergijskom (iritativnom) dermatitisu, ali i nečem drugom. Bilo bi dobro da se javite liječniku s ciljem postavljanja točne dijagnoze i adekvatne terapije (koja je različita od problema do problema).

neno_012

18.08.2013. 21:35

Rado bi otisao doktoru ali trenutno nisam u mogucnosti jer sam zauzet ovih dana i necu imati mogucnosti napustiti posao,a prosiriva se pomalo sve po desnoj butini i citava desna noga mi pomalo kao trnci prolaze kroz nju i svrbi me citava noga u pojedinim vremenskiom navratima pa cak i stopalo ali dole na stopalu i nozi nema jos nista ni crvenila ni ranica samo po desnoj butini... Dali mozete reci sta da radim ...trenutno mazem aciklovir jer predpostavljam da je herpes tj najvise lici na njega!Lijep pozz

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

19.08.2013. 11:05

Nažalost, napamet, bez pregleda Vam ne mogu ništa više savjetovati.