Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


hemangiom i limfangiom


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

anamarija 77

27.01.2007. 11:30

Unazad mjesec dana mužu mi je diagnosticiran hemngiom i limfangiom na nosu. Bio je na dermatologiji u Zadru, te mu je preporučeno to dignuti laserskom opracijom u Zagrebu na Šalati, jer u Zadru iste nema. Unazad 15-tak dana pokušavam dobiti bilo kakav podatak dobiti na Šalati gdje? kako? kada? gdje ga naručiti? ali samo me šalju s jednog na drugi odjel (telefonski), te mi je rečeno da toga kod njih nema - pa bi iskoristila priliku da vas pitam da li vi to odstranjujete? i ako da gdje se možemo javiti? te da li se ta operacija plaća ako postoji uputnica?
hvala unaprijed.

Dinko Kaliterna, dr. med.

29.01.2007. 10:30

To možete kod nas uraditi te se javite na 014828-961radi pregleda. Potreban je erbij i neodimij yag laser koje nemaju na Šalati. Svakako savjetujem prvo pregled radi detaljnih pojašnjenja o zahvatu.

MILICA A

26.03.2015. 21:25

Poštovani,
prije 5 godina sam imala nekakvu fleku na nozi jarko crvene boje koja bi pri pritisku izgubila boju (kao da se puni krvlju) u predjelu lista. Prije pola godine opet mi se pojavila skoro na istom mjestu medjutim sada ih imam 6. Jedna je okrugla a druge su nepravilnog oblika ili isprekidane, a prije dva mjeseca sam doibla jednu i na drugoj nozi. Danas sam bila kod svoje doktorice uputila me dermatologu i kaze da takve fleke dosada nije vidjela a ona ce skoro u penziju. Da li imam razloga za zabrinutost. Hvala

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

27.03.2015. 10:20

Napamet, preko računala Vam ne mogu niti približno reći o čemu je riječ.