Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Izraslina na gornjoj usni


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

rodrigo123456

16.05.2007. 22:15

Iimao bi jedno pitanjce,
evo vec 2 mjeseca na gornjoj usni imam nesto sto izgleda otprilike kao prist, ali nije. boje je onako skoro kao i usna, malo mi se cini crvenkasto, dosta je malo ali osjetim pod jezikom. Dalje na usni sam skuzio nekakve male bijele tocke, negdje 4-5, koje se nalaze na neke kraj te "izrasline", neke po sredini usne. Sve u potpunosti bezbolno. Kako to ne prolazi vec neko vrijeme normalno da sam se prepao i pitao doktoricu ali ona to pogledala i kaze nije nista, proci ce. Uglavnom, nije me bas ozbiljno shvacala. Uglavnom, sto bi to moglo biti ili sto da napravim kao sljedeci korak? Malkice me strah...

Dinko Kaliterna, dr. med.

17.05.2007. 11:25

To su dobroćudne izrasline od žljezda ili krvnih žilica koje imaju samo estetsko značenje. Možete ih ukloniti ili ostaviti. Javite se dermatologu ukoliko ih želite ukloniti.

rodrigo123456

17.05.2007. 12:40

Hvala puno na odgovoru, definitivno me smirio do dolaska termina kod dermatologa.
Da li u tu istu kategoriju dobrocudnih izraslina upada i ta izraslina koja nije bijele boje, koja izgleda kao mali prist?
Zbog cega dolazi do pojave takvih izraslina posto ju prije nisam imao.
Najljepsa hvala na odgovoru jos jednom...