Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


njega lica zimi


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

lunja

19.11.2007. 10:15

Molim Vas da mi savjetujete da li se njega lica zimi razlikuje od one ljeti? Imam 36 godina, osjetljivu kožu lica sklonu aknama. Do sada sam koristila Eucerin Hydroprotect i odgovara mi.
Molim još odgovor na pitanje: često preporučujete laser. Gdje se terapija istim može obaviti i koliko često je to potrebno (i ako nije nezgodno da kažete cijenu)? Moja kozmetičarka mi je preporučila terapiju ultrazvukom za smirivanje akni na licu, da li to ima isti učinak kao i laser?
Puno hvala!

Dinko Kaliterna, dr. med.

27.11.2007. 11:20

Probajte Jericho hidratantnu kremu, Eucerin intesiv ili Lipobalance. Zimi treba masnija krema u odnosu na ljeto. Najbolja metoda za liječenje akni trenutno su radio valovi što možete saznati više na starnici www.polidmerma.hr pod radio valovi. Trebaju 3 tretmana. Cijena 1 tretmana je za cijelo lice 900 kn a razmak između tretmana je 3 tjedna. Metoda je bolja od lasera koji ima sličnu cijjenu.