Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Penis


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mmmm14

12.04.2008. 22:35

Poštovani neznam kako da vam ovo objasnim ali u ulazu u uretu ne na samom ulazu nego malo dublje imam kao nekakvu izbocinu kada to rastegnem nekada izgleda kao obicna crta a nekada kao crta ali povisena od ostatka koze pa ako bi mogli znati o cemu je rjec hvala unaprijed

Dr. sc. Ivana Nola, dr. med.

16.04.2008. 22:45

Poštovani,
svakako Vam savjetujem pretragu kod dermatologa kako bi se moglo ustanoviti klinički i eventulano drugim odgovarajućim pretragama da li je možda riječ o spolnim bradavicama, koje se mogu razviti i na ulazu uretre.

andreas012

04.03.2017. 13:25

Poštovani,

u zadnjih par mjeseci mi se na glansu penisa pojavilo više puta crvenilo, a par puta i na perpuciju. U tom razdoblju nisam imao spolnih odnosa niti sam masturbirao. Zanimljivo je da to crvenilo jako brzo nestane, možda za pola dana - dan. Par puta sam išao kod urologa koji mi nisu mogli utvrditi što je. Radio sam briseve na klamidiju, mikroplazmu i ureaplazmu koji su bili negativni. Sada me šalju da uradim i bris glansa i perpucijuma. Nemam iscjedak, niti smetnje i bolove pri mokrenju.

Hvala i lijep pozdrav

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

04.03.2017. 16:05

Po svemu što ste napisali ne radi se o nekoj blesti, niti o nečemu što bi trebalo liječiti.