Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Problemi sa niktom, molim za savjet


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

pavlov

20.05.2015. 17:35

Imam 45 godina zensko sam Moja normalan tezina je 60-62kg ali u zadnju godinu sam dobila oko 5-6 kg i obuca mi je postala bas tjesna na prstima cak u hulapopke bi me stisnule u prstima veci broj obuce sam kupila ali su mi ipak malo velike.Moj problem pcinje poslije sjece noktiju Palac me zabolio dan dva poslije i pojavilo s ecrvenilo sa vanjske strane nokta.Dr mi dao antibiotik cefaruxim pila 4 dana i onda me od njega bolio stomak i otisla dr na kontrolu Koji je bio zadovoljan palcem i rekao da ne treba vise da pijm antibiotik vec da stavljam obloge od rivanola i kamile kupke ili slane kupke Sve to radim a moram i na posao na kojem stojim 6h ili se krecem.Meni je bilo sve ok do prije par dana Okolno crvenilo oko palca je manje malo je jos oteklo ali me boli nokat Kad stojim boli me cijeli palac ili stopalo Valjda zbog pogresnog hodanja jer sam dest dana probavala kad hodam da se sto manje oslanjam na prst i nosila sam japanke na tu nogu-Sad me nokat cudno boli kao da trni , ne znam kako to da objasnim i primjetila sam da mjenja boju znam da je zut od rivanola ali sad je i vec pomalo tamniji kao da plavi ,modriPreko noci kad odmaram nogu sve je ok ali cim duze hodam bol je jaca MOLIM VAS OD CEGA MOZE DA TAKO BOLI NOKAT I I DONJI DIO PALCA
dA DODAM SAD SVE OVO traje oko 10 dana i dok sam nosila japanke vse puta sam se bas udarala u taj nokat
Molim vas za savjet je li moguce da mi plavi nokat i kako moze nokat da boli
Hvala vam unaprijed

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

21.05.2015. 00:45

Nokat Vas može boliti od upale i traume tj. pritiska zbog dužeg stajanja, neadekvatne obuće, nepravilnog opterećenja stopala.