Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


uretra


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

neduomica

27.01.2008. 13:45

Poštovani.
Doslovno ne znam protiv čega se borim.Prije dva mjeseca pojavilo se crvenilo oko uretre i žućkast iscjedak po kap ujutro i naveče koji je ostavljao žut trag na donjem vešu.Javim se odmah dermatovenerologu-urin leukociti 25, ostalo bo.Doxiciklin 10 dana i Lotriderm 5 dana,iscjedak prodje ali crvenilo ostale.Urin na kontroli B.O.Dobijem Canesten još 3 dana pauza 7 dana pa još tri ali crvenilo i latentna iritacija vrha uretre još traje.Napravim testove na sve moguće spolno prenosive bolesti od klamidije,gonoreje ,ureaplazmi i mikoplazmi,urinokulturu sa antibiogramom i to sve DNK PCR tehnologijom koja je 97-100% pouzdana i to 4 tjedna nakon zadnjeg antibiotika.Sve b.o.!Nigdje ništa.U međuvremenu iscjedak se opet pojavljuje ali ne ostavlja žućkast trag na vešu,počinje sada i peckati,naročito ako je urin jutarnji ili naveče.Dermatovenerolog konačno otkrije granulom na ulazu u uretru,napravi terapiju dušikom ,dao betrion,ali ništa se ne mijenja.Da nema iscjetka pomislio bih da već umišljam simptome.Pijem tekućinu,ne jedem ljuto i kiselo,odnose sam imao par puta sa prezervativom,ali ne pomaže.Još jedino da napravim analizu ejakulata?To traje već dva mjeseca,malo se smiri par dana ali nikad do kraja pa opet...

Dinko Kaliterna, dr. med.

29.01.2008. 21:15

Potrebno je uraditi pretrage istovjetne kod vaše partnerice da nije ona zaražena te vas ponovo zarazila. AKo ste imali odnos u međuvremeni možda ste se ponovo zarazili. U pitanju može biti infekcija prostate, iritacija uretre ili kod duže apstinencije od odnosa se javi nekad iscjedak.