Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Plava boja ispod nokta i bol


Autor Poruka

Mukii

28.09.2016. 22:45

Postovani,

prije par dana malo sam duze setala u novim air max tenisicama te kada sam ih izula nakon sto sam dosla kuci osjetila sam bolove na palcima obe noge. Bol na lijevom palcu je nestala odmah sutradan dok mi se bol na palcu desne noge smanjila no sada je opet pocelo jace me boliti. Takoder ispod nokta sam primjetila zadebljanje mesa, a na noktu sam primjetila plavu boju kao da imam modricu. Znalo mi se i prije dogadati da bi u novim tenisicama nabila palceve i da bi mi puknuo nokat no ovakvo nesto opisano mi se dogodilo prvi put. Molim Vas za nekakav savjet sto bi mogla napraviti po tom problemu, a da ublazim bol i tu plavu boju. Unaprijed hvala na nadam se brzom odgovoru!

Lijep pozdrav.

Dinko Tončić, dr. med.

06.12.2016. 23:15

Poštovana, najvjerovatnije se radi o hematomu tj. podljevu ispod nokta koji se stvorio uslijed traume . U ovakvom slučaju je najbolja opcija naoružati se strpljenjem i čekati da hematom prođe , što može potrajati i do nekoliko mjeseci. Jedino bi u slučaju pogoršanja trebalo potražiti liječničku pomoć.