Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Podizanje grudi


Autor Poruka

MammaMia

25.10.2010. 23:59

Poštovani doktore! Rodila sam prije 10 mj. Još uvijek dojim. Prije trudnoće imala sam prekrasne grudi,čvrste,okrugle,"samostojeće"! happy
A sada...katastrofa! Obješene,ispijene,mekane,naborane-imam osječaj kao da je koža oko njih prevelika,da su se smanjile. Nakon što prestanem dojiti odnosno 6 mj. poslije planiram nešto uraditi po tom pitanju. Zanima me da li bi podizanjem grudi dobila kakav rezultat ili bi bilo potrebno ugraditi neki najmanji implatant obzirom na tu kožu koje kao da previše ima. Molila bih Vas mišljenje i cijenu za obadvije solucije!

Dinko Tončić, dr. med.

28.10.2010. 23:25

Poštovana, nakon prestanka dojenja bi trebalo proći određeno vrijeme kako bi dojke poprimile konačan izgled i kako bi se mogla napraviti kvalitetna procjena njihovog stanja. Tada se donosi i odluka o optimalnom rješenju , prilikom čega se ravnamo i prema željama pacijentica. U obzir dolazi povećanje grudi silikonskim implantatom, podizanje grudi bez implantata te podizanje grudi uz ugradnju manjeg implantata, kako bi se dojkama dodao potrebni volumen. Koja bi opcija bila idealna u Vašem slučaju mogli bismo procjeniti tek na pregledu i konzultacijama nakon što prođe šest mjeseci od prestanka dojenja. U svakom slučaju, uz izbor najprikladnije metode u rukama iskusnog kirurga, može se postići izvrstan rezultat.

miriambht

25.10.2014. 02:45

Postovani,
Imam 51 godinu te su mi se grudi spustile. Pored toga na lijevoj dojci imam oduvijek uvucenu bradavicu, sto se nije promijenilo ni nakon dojenja. Velicinom sam zadovoljna (radi se o manjim grudima). Da li je moguce samo grudi podici i uciniti nesto sa ovom bradavicom i koliko bi to kostalo.
Unaprijed hvala!

Dinko Tončić, dr. med.

03.08.2015. 08:15

Poštovana, zahvaljujem na upitu, samo podizanje grudi je moguće i bez povećanja i bez ugradnje implantata. Radi se o operaciji koju izvodimo redovito i sa puno uspjeha pomoću tzv. kratkog vertikalnog reza . Rezultati su vrlo dobri i pacijentice su redovito vrlo zadovoljne ovim zahvatom. Prije svega bi trebalo obaviti pregled i konzultacije u okviru Poliklinike dr. Tončić kako bismo vidjeli koje rješenje bi u Vašem slučaju bilo optimalno. U vezi detalja pregleda i konzultacija nam se možete javiti na tel. 014618888 ili na mail info@toncic.net , a primjere podizanja grudi možete vidjeti i na našoj internetskoj stranici www.toncic.net .