Estetska kirurgija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 118 | Broj poruka: 332

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


povecanje grudi


Autor Poruka

mijak

12.11.2008. 08:30

postovani,kao i vecina zena sa foruma i ja imam problem malih,spustenih (visecih)grudi...zanima me pre svega cena ugranje silikona ,a posto nisam iz zagreba dali je u cenu uracunat i smestaj za vreme oporavka a takodje i pregledi pre i posle ugranje ...

unapred zahvalna..! pozdrav iz vojvodine!

Dinko Tončić, dr. med.

19.11.2008. 10:00

Postovana, Kao prvo zahvaljujemo na Vasem pitanju. Povecanje grudi izvodimo redovito i vrlo uspjesno u okviru nase poliklinike. Cijena zahvata iznosi 20000 kuna ili 2800 EUR. U cijenu nije ukljucen smjestaj u Zagrebu, gdje bi morali ostati najmanje nekoliko dana, a optimalno osam dana. Mi Vam mozemo organizirati smjestaj i ostale pojedinosti. ovdje (pretrage, medicinski grudnjak itd.) U vezi dodatnih detalja nam se mozete obratiti na e-mail : info@toncic.net .

pg

02.02.2009. 21:25

Poštovani , zanima me da li je pametnije povečavat grudi tek nakon prvog poroda ili nije bitno ? Zahvaljujem na odgovoru

S poštovanjem

Dinko Tončić, dr. med.

05.02.2009. 23:45

Poštovana, mi uvijek sugeriramo pacijenticama da pričekaju sa implantacijom ukoliko unutar idućih tri godine planiraju trudnoću, jer nakon trudnoće i dojenja često imamo novo stanje u pogledu izgleda grudi, koje eventualno zahtjeva i novu korekciju. No, to ne mora nužno biti tako, ako se grudi u tom periodu značajnije ne promijene.

kviki

30.03.2009. 19:35

Poštovani,
uskoro ću roditi drugo dijete i htjela bih sto prije povecati grudi nakon poroda. S obzirom da ce mi oboje djece biti jos bebe, zanima me koliko dugo necu moci nista fizicki raditi, odnosno podizati djecu u narucje nakon operacije?
Osim toga, zanima me da li se operacija povecanja grudi bez problema izvodi i ljeti, ili je preporučljivije istu obaviti zimi, te da li je i koliko dugo nakon operacije potrebno dolaziti na kontrolne preglede?
Unaprijed zahvaljujem

Dinko Tončić, dr. med.

01.04.2009. 22:25

Operaciju povećanja grudi preporučamo napraviti oko šest mjeseci nakon prestanka dojenja, odnosno poroda, kod žena koje ne doje. Također, nakon samog zahvata ne preporučamo podizanje težih tereta najmanje do dva mjeseca nakon operacije, kako bi se postoperativni oporavak što bezbolnije i brže priveo kraju te kako bi grudi što prije poprimile svoj definitivni oblik i veličinu. Povećanje grudi se izvodi i u ljetnim mjesecima podjednako uspješno kao i u zimskim.

chocoltha

25.05.2009. 15:50

Poštovani,
imam 21 godinu i već dulje vrijeme razmišljam o povećanju grudi jer su vrlo male i nerazvijene.mnogo sam se raspitivala i mislim da sam upoznata s većinom informacija koje trebam znati prije nego se definitivno odlučim.zanima me još samo koliko se unaprijed dogovara termin operacije i dali se silikoni moraju promijeniti nakon određenog vremena.I koliko se otprilike čeka na termin konzultacija nakon naručivanja?
Zahvaljujem

Dinko Tončić, dr. med.

27.05.2009. 00:00

Poštovana, cijena povećanja grudi silikonskim implantatima u okviru naše poliklinike iznosi 20000 kuna . Nakon same operacije u Zagrebu biste morali ostati oko tjedan dana. Cijena privatnog smještaja koji Vam možemo organizirati u Zagrebu iznosi 400 kuna po osobi na dan uz puni pansion. U cijenu operacije su uključene sve kontrole nakon operacije. Od dodatnih troškova tu je još i medicinski grudnjak koji dođe 600 kuna te preoperativni pregled interniste sa EKG-om koji iznosi oko 400 kuna te krvna slika 150 kuna .

nneexx

22.10.2013. 19:25

što mislite o povećavanju grudi pošto su mi prilično male? heheh

Dinko Tončić, dr. med.

20.07.2014. 00:25

Poštovana, Kao prvo ispričavamo se na malom kašnjenju sa odgovorom. Kako su Vam grudi prilično male i pod pretpostavkom da Vas to prilično i opterećuje, možemo reći da je u današnje doba i uz moderne generacija implantata operacija povećanja grudi siguran i učinkovit estetski zahvat sa čijim su rezultatima pacijentice redovito vrlo zadovoljne. U vezi detalja možete nam se obratiti direktno na mail Poliklinike dr. Tončić na mail info@toncic.net ili na telefon 014618888

enic77

22.07.2014. 23:20

Poštovani

Da li mi mozete reći gdje je u Zagrebu najjeftinije povećati grudi ?

Dinko Tončić, dr. med.

06.12.2016. 23:10

Poštovana, preporučam da se u vezi operacije povećanja grudi informirate u više poliklinika u kojima se izvodi ovaj zahvat. U svakom slučaju nebih Vam savjetovao da se vodite isključivo kriterijem cijene, jer se radi o osjetljivom problemu te bi Vam briga za zdravlje i sigurnost , iskustvo liječnika i dobar rezultat morali biti prioritet u odabiru klinike .