Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bol u donjem dijelu trbuha


Autor Poruka

dgrubi21

13.10.2008. 09:55

Postovani doktore,
prije nekog vremena sam osjetila bol i napetost u donjem dijelu trbuha,pocela sam ucestalije mokriti te osjecati nadutost trbuha.Nakon nekoliko dana sam primjetila da na podrucju lijevo od pupka mogu tocno napipati mjesto nakojem osjecam ostru bol kada lagano pritisnem.Obavila sam ulrazvuk trbusne supljine i dobila savjet da posjetim ginekologa obzirom da je nalaz ultrazvuka trbusnih organa bio uredan,jedino je lijecnik primjetio 2 ciste na jajnicima.Termin za ginekologa sam dobila tek iduci tjedan pa me sada zanima smatrate li da se radi o necem alarmantnom obzirom da osjecam bol kod pritiska ili je to normalan osjecaj kod cista pa mogu bez panike pricekati sljedeci tjedan kada sam redovito narucena??Hvala.

Miro Šimun Alebić, dr. med.

28.11.2008. 10:10

Prema lokalizaciji boli i njenim značajkama, ne vjerujem da je alarmantno i mislim da ste mogli pričekati zakazani termiun.