Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bolna bradavica


Autor Poruka

natis

03.02.2016. 21:50

Postovani doktore
molima bih vas za savjet..naime prije par mj uocila sam svrab oko desne i lijeve bradavice toliko da sam se izgrebala do krvi..nakon par dana proslo je i svrab se povukao..na zalost opet je sve krenulo prije Bozica kad sam uocila svrab ovaj put oko desne bradavice i to jako toliko da mi je izasao kao plik crveni i uzasno je svrbio,pokusavala sam izbjegavati direktan kontakt sa grudnjacima uvijek si stavim maramicu neku da nebude u dodir,ne perem vise omekcivacima grudnjake i tako..nisam trudna ,pijem pilule vec godinu dana..cak sam prestala se tusirati samo se isperem svaku vecer,inace se tusiram dista vrucom vidom..sada zadnjih par dana fleka oko bradavice pocela se povlaciti sve do prekjucer kad sam se otusirala i od tada me bradavica sama svrbi i jako je osjetljiva na dodir..ponavljam fleka koja je svrbila se povukla.ali me smeta na dodir..inace mi je uvijek desna bradavica bila puno osjetljivija od druge dali je to normalno? ali vjerujte ne znam sta napraviti..citam po netu da sve sto ima veze sa svrabom dojke da je tumor ,desna bradavica me vise ne svrbi ali uzasno je osjetljiva..jako sam u strahu,za sada nemam promjena na bradavici.. molim vas savjet sta da napravim..neugodno mi je to reci doktoru ali morati cu otici..koji pregled ..dali postoji mogucnost da je neka upala,obzirom da nemam menstruaciju vec godinu dana..dali se mozda nakupilo hormona,moram vam priznati da me zadnjih dva tj boli u maternici,tako da ne razumijem sta bi moglo biti..

Najljepsa vam hvala unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.02.2016. 21:20

Mažite Canesten kremom izvana nekoliko puta dnevno kroz nekoliko dana.

natis

08.02.2016. 22:50

Postovani doktore,
puno vam hvala na odgovoru i savjetu..
Bas dan nakon sto sam vas pitala za savjet,isla sam doktoru da vidim sta je to..napravio mi je palpaciju cijele dojke,pazuha i vrata,bila je i jedna doktorica na praksi pa su skupa gledali i ustanovili da se ocito radi o alergiji..isto mi je prepisao kremu Belogent ,i da mazem dva puta na dan..za sada primjecujem da me manje svrbi ali i dalje mi je bradavica jako osjetljiva,pa ne znam dali je normalno..ja cu nastaviti to mazati pa mozda prodje..dali ste mi isti savjet kao i moj doktor,i zaista vam hvala na tome..puno mi znaci isto vase misljenje
Puno hvala
lp

Dejan Šakoronja, dr. med.

09.02.2016. 17:25

Molim.