Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cin i trudnoća


Autor Poruka

deebee21

05.02.2016. 11:15

Poštovani,pri zadnjem(ujedno i prvom) papa testu utvrđen mi je cin 1,hpv.Naime trudna sam skoro tri mjeseca i koliko sam shvatila da to ne moze nastetiti plodu,ali ako bi me mogli umiriti i oko toga.Ginekologica me tada narucila za 4 mj za ponovni papa,i rekla je da za sada ništa ne diramo jer to uglavnom prođe nakon poroda..i da je moguć cin 2 zbog trudnoće.Kako uopće dođe do toga,mislim s partnerom sam skoro godinu dana,i on je doslovno jedini s kojime sam ikada spavala..on je imao odnose i prije mene,je li moguće da se jos prije zarazio pa sam i ja pokupila tada kada sam prvi puta spavala s njime?i da li smijem imati odnose,mislim hoće li to još više naštetiti upali?Nadam se vašem odgovoru,hvala unaprijed.

Dejan Šakoronja, dr. med.

05.02.2016. 16:45

Slažem se u potpunosti s mišljenjem vaše doktorice. Virus se prenosi spolnim putem. Sugeriram da imate odnose sa zaštitom tijekom trudnoće.