Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Ginekološka upala


Autor Poruka

Kova89

24.09.2016. 15:40

Poštovani,

Ove godine sam zbog raznih okolnosti više puta vadila krv i uz određene bolesti (križobolje i sl. nepovezane stvari) mi nalaze da su mi povećani pločasti epiteli i da moram ginekologu zbog ginekološke upale. Dobivam pripisan plimycol dve kutije vaginaleta, i kad ih uzimam izlazi bijeli gusti iscjedak, ni prije ni poslije ga nema. Problem je sljedeći, upala mi se stalno ponavlja, stalno su povišeni pločasti epiteli, a ja ne primjećujemo simptome, nema iscjedka, nema mirisa, ne svrbi, nisu bolni odnosi, a bolest dolazi i dolazi bez mojeg znanja. Kakvu prevenciju mogu napraviti ili se bolje liječiti?

Unaprijed se zahvaljujem da odgovoru,
Lijep pozdrav

Dejan Šakoronja, dr. med.

24.09.2016. 21:20

Ne razumijem vas o kakvom pločastom epitelu govorite?

Kova89

25.09.2016. 15:00

Kad vadim krv kod doktora opće prakse, uvijek su mi povišene stanice pločastih epitela u krvi, i zbog toga me šalje ginekologu jer to navodno upućuje na ginekološke upale. Ja otiđem ginekologu, dobijem plimycol, bez da ikad osjetim ijedan simptom upale. Prođe tri mjeseca ja opet vadim krv kod doktora opće prakse, opet su povišene te stanice pločastih epitela i šalje me ginekologu za ginekološku upalu. Osjećam se u začaranom krugu i ne razumijem kako poboljšati krvnu sliku tih stanica pločastih epitela i kako spriječiti ginekološku upalu jer ih u deset godina nisam imala a ove godine više njih za redom.

Kova89

25.09.2016. 15:00

Stanice pločastih epitela, povišeni su mi u svakom krvnom nalazu opće prakse koji sam radila zadnjih godinu dana i stalno mi govore da imam ginekološku upalu i svaka tri mjeseca dobivam od ginekologice plimycol a ne znam kako poboljšati krvnu sliku ili se riješiti upale. Nisam imala ginekoloških problema deset godina i u zadnjih godinu dana ne osjećam simptome nego se kod svake krvne pretrage otkriju te povišene stanice pločastih epitela u općoj praksi i šalju me ginekologu. Osjećam se u začaranom krugu koji ne mogu razbiti.

Dejan Šakoronja, dr. med.

25.09.2016. 18:35

Zaista ne znam što je pločasti epitel u krvi.