Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Habitualni pobacaji


Autor Poruka

Mica2017

16.01.2018. 15:15

Postovani.. Probat cu bit kratka..
Naime usla sam u 30-tu.. Nemam djece.. Iza sebe imam 3 spontana pobacaja.. Svaki put sve zavrsi u 16-17 tjednu.. Najedanput pukne plodna voda i gotovo.. Zadnji spontani sam imala sad 18.12.2017... 16tj.. Toliko sam vise ocajna jer nitko ne zna razlog zbog cega.Sad ovu zadnju sam zahtjevala da mi se napravi serklaza po preporuci mog ginekologa ali doktori i bolnica je to odbila!! Moram napomenuti da sam imala konizaciju cin3 2010god.. Inace sam rh neg(dobila sam svaki put inekciju nakon spontanog).. 2 trudnoce sam nosila deckica a za ovu zadnju jos ne znam dok ne dode patahistoloski.. Ako mi netko moze reci u cemu je problem i zasto se to desava?? Sto moram napraviti? Moji nalazi su inace svi dobri i svaki put se beba razvija odlicno.. Nije mi jasno nikako a doktorima jos manje.. Ljuti me to sto nikog nije zaintrigiralo ovo sve.. Ako imate neki savjet bila bi zahvalna..

Ivo Balenović, dr. med.

17.01.2018. 09:50

Poštovana, ne znam što ste sve od pretraga napravili, ali bi Vam u obradi preporučio: kariogram oba supružnika, testiranje na trombofiliju, određivanje razine bakra u serumu, bakteriološke pretrage rodnice i vrata maternice na aerobe, anaerobe, mikoplazmu i klamidiju, te kompletni hormonski status