Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


isoprinosine 500mg


Autor Poruka

kika666

24.05.2015. 20:40

Poštovani
Vec 5 godina imam HPV koji stalno varira sa CINII-CINIII. Ginekolog mi je prepisao tablete na slobodno ISOPRINOSINE 500mg. Ne znam koliko ste upoznati sa tim tabletama posto su nove na trziszu, navodno jacaju imunitet i pomazu drzati virus HPV pod kontrolom. Moje pitanje je kako ih piti? Ginekolog mi je prepisao 3 kutije i rekao da ih pijem 3x dnevno po dvije, 3 mjeseca i da mogu piti svaki mjesec ili pocetkom svakog ciklusa. problem je sto meni radi PCOS ciklus izostaje vec 2 mjeseca i sljedecu menstruavciju necu dobiti dok ponovno ne budem na hormonalnoj terapiji a trenutno sam na pauzi ( tako je ginekolog preporucio), pa bi ja pila svaki mjesec. E sad sam zbunjena ako popijem jednu kutiju prije nego taj mjesec zavrsi da li da odmah nastavim sa drugom pa trecom bez pauza, ili da drugu kutiju krenem piti sljedeci mjesec na datum kada sam pocela piti prvu kutiju? I jos uz to probala bi piti FEMISAN A kapi posto su na biljnoj bazi u nadi da ce mi ustabiliti ciklise i pomoci sa problemom neplodnosti ( izostanka ovulacije). Da li smijem piti femisan a kapi u kombinaciji sa isoprinosine tabletama (za jacanje imuniteta)?. I jos da vas pitam sljedeci mjesec sam narucena za vaditi hormone štitnjače, pa me zanima da li te tablete i kapi mogu utjecati na nalaz hormona štitnjače? ???? Unaprijed zahvaljujem

Dejan Šakoronja, dr. med.

25.05.2015. 19:10

Previše pitanja ste postavili, pa se bojim da nešto ne izostavim. uzimajte tako kao što vam je kolega preporučio no mislim da vam neće imati efekta na hpv na vratu maternice.
Koristi se za herpes virus i genitalne bradavice. možete paralelno uzimati femisan kapi. Diane uzimajte bez pauze. Dakle nakon 21 tablete krenite na druge bez pauze od sedam dana.

Makica2

30.08.2016. 14:05

Poštovani doktore,
uzimala sam isoprinosine pre 4 meseca, 3 nedelje 3x2. Da li smem ponovo da uzmem sada? inace to mi je lekar prepisao za hpv 16/18 i 6/11

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.08.2016. 15:25

Smijete, premda isti nema učinka na ove tipove HPV-a.