Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Izostanak druge menstruacije nakon kiretaze


Autor Poruka

Sandy2700

02.05.2016. 10:35

Poštovani doktore,

imam 27 godina i bila sam po prvi puta trudna. Na moju najveću žalost u 10.tjednu trudnoce sam imala zadržani abortus. Bebi je prestalo srce kucati. Imala sam 18.2 kiretazu, nakon toga par dana krvarenje, sto je bilo sasvim normalno. Bila sam također na pregledu i doktor je rekao da je sve u savršenom redu. Pa mi je bilo malo lakše. Nakon toga sam dobila normalno menstruaciju 25.3., jer je i doktor rekao da će malo kasniti pa me to nije brinulo. Što je moj problem i pitanje. Meni još nije došla menstruacija od 25.3. a danas je već 38.dan. Test sam radila i negativan je. Mi spavamo bez zastite tako da me ne bi trudnoca iznenadila. Moje pitanje glasi zašto mi toliko kasni ? Dali je to normalno? Prije sam imala ciklus uvijek svaki 28.dan.

Puno vam hvala na odgovoru

Lijepi pozdrav
Sandra

Dejan Šakoronja, dr. med.

02.05.2016. 22:55

Ne znam zašto vam kasni. Ne radi se o trudnoći.O uzrocima izostanka menstruacije sugeriram da pročitate prijašnje postove koji govore o tome.