Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Jesam li trudna?


Autor Poruka

Neiskusna184

30.08.2014. 11:00

Postovanje gosdodine doktore...zadnju menstruaciju sam dobila negdi izmedu 20-24 .7 (nesjecam se bas tocno). Iza toga 12.8 ja i suprug smo imali odnose (naravno bez zastite). Moja je procjena da sam stribala vec dobiti menzis posto mi nekasni zadnjih par mjeseci, ali naravno nisam jos dobila. Imam neke simptome ali nisi kao simptomi kad moram dobiti to su npr. Zadnja dva dana a posebno danas me jako probadalo u predjelu jajnika (bololovi su bili kao nozom ubod), stomak mi je malo napuhan, uocila sam i zile da su mi izrazene na cicama i cesto pustam vjetrove, pa cak je i neka nervoza u meni. Neznam sta da radim, dali da uzmem kucni testi ili da jos malo sacekam.? Unaprijed zahvaljujem i ocekujem pozitivan odg

Dejan Šakoronja, dr. med.

30.08.2014. 23:00

Pričekajte još par dana.
Prema opisanom trebali bi biti neplodni dani.

nessye

15.05.2015. 23:35

Poštovani,
imala sam spolni odnos tijekom plodnih dana i koristili smo kondom, ali nakon odnosa primjetili smo da je skliznuo na pola penisa. Trebala sam dobiti mjesečnicu između 8. i 11. pošto mi tako uvijek dolazi, ali još uvijek nisam dobila. Vjerujem da je možda bilo zbog stresa jer sam bila u panici da nisam možda trudna pa sam napravila test na trudnoću cyclotest i bio je negativan. Međutim, mjesečnicu i dalje nisam dobila pa me zanima da li je moguće da je test krivo pokazao i da li bih ga trebala ponoviti? Unaprijed Vam hvala.

Dejan Šakoronja, dr. med.

16.05.2015. 17:45

Odgovorio sam vam .