Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


kasnjenje menstruacije


Autor Poruka

tiko

21.04.2014. 16:35

Postovani
Prije 6 dana tocnije 16.04 trebala sam.dobiti menstruaciju naime jos je nisam dobila radila sam test na trudnocu koji je bio negativan
Sa deckom sam imala odnose ali smo koristili zastitu i snosaj je bio izvan
Vec 6 dana osjecam povremene bolove kao pred svaku menstruaciju ali je nema
zanima me dali postoji mogucnost za trudnocu hvala vam unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

21.04.2014. 17:15

Ne postoji. Test je negativan. Strpite se malo.

Dju0102

21.04.2014. 23:10

Poštovani,

menstruacija mi kasni 31 dan. Test za trudnoću nisam napravila jer iskreno zbog uzurbanog stila zivota uopce nisam se ni sjetila da mi kasne stvari. Znam jako neodgovorno od mene, pogotovo jer imam nezasticene odnose sa deckom no ipak nikad nije svrsio u mene. Narucena sam kod ginekologa za 10ak dana i namjeravam napravit test ali mene brine nesto drugo. Naime donedavno sam imala probleme sa stvarima, kasnile su mi po 4,5 mj i ginekolog mi je rekao nakon pregleda, analize hormona koje sam vadila i sl da nemam ciste, pcos ili ista slicno nego da mi je organizam jednostavno "stao" u smislu da mi je u fazi kao da nikad nisam ni imala stvari i da je vjerovatno zbog stresa i stila zivota(što god to značilo) i dao mi je novynette da si izazovem. i sve ok je bilo ta 3 mj koje sam uzimala, čak i nakon što sam prestala iste uzimati ( jer nisam pobornik pilula) dolazile su mi redovito do pred mjesec dana kad su mi opet stale. za tezinu mi nije nista rekao iako osobno mislim da je i to odigralo ulogu jer sam tada bila smrsavila 3 kg i imala 51 kg ( na 170). Danas imam 54 kg i jesam pod stresom ali ako mi opet kaze da je sve sa hormonima u redu šta bi to znacilo da zbog prevelikog stresa i stila . zivota ja nemogu imat stvari? simptome trudnoce ne znam dal imam ali osim bolnih grudi, pojačanih akni i bola u donjem dijelu trbuha nemam nista drugo što se razlikuje od uboičajnog pms-a. u svakom slučaju brinem se da mi ne kaže da ne zna sta mi je jer su mi ultrazvuk i hormoni u redu i uvali mi pilule ( osim ako sam trudna) . dal da promjenim ginekologa ( s time da je navodno najbolji u gradu iz privatne poliklinike i skupo ga plaćam jer si mislim ako najbolji ne zna kako ce drugi)
Hvala na pažnji!

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.04.2014. 10:20

Svakako napravite test na trudnoću. Ne treba ga mjenjati, nego slušati upute, promjeniti stil života, prehranu, bavit se sportom intenzivno.