Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


KASNJENJE MENSTRUACIJE


Autor Poruka

safa

29.07.2014. 12:15

Koliko je sigurna zastita koristenja kondoma uz prekinuti snosaj sa djevojkom.sam ima odnos koristili smo kondom uz prekinuti snosaj menstruacija joj kasni vec dvadeset dana ima simptome kao da ce da dobije al. ne dobija grudi tvrde pojavljuju se bolovi u stomaku puhice skocile prije par dana al nikako da dobije moze li uzrok.kasnjenja biti put i promjena klime posto je prije petnaest dana otisla u njemacku a i do sad joj je kasnila svako treci mjesec po po10,12,15,16 dana jednom cak i devetnaest dana jos da dodam ima neki bijeli iscjedak kolike su sanse za trudnocu u .ovom slucaju. UNAPRIJED HVALA I MOLIO VI DA MI ODGOVORITE

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.07.2014. 19:45

Promjena mjesta boravka svakako je jedan od mogućih uzroka. Prema svemu što ste naveli ne radi se o mogućnosti trudnoće.

sanja 71

14.10.2014. 11:05

Menstruacija mi kasni 4 dana , imala sam spolni odnos prije 8 dana i to je jedini put ovaj mjesec , nemam neke simptome PMS-a , imala sam samo prije 2 dana bubuljicu simbolicnu pred menstruaciju i trenutno imam bol u jednoj dojki . Nisam koristila zastitu pri spolnom odnosu, ali nikad ne koristim, jer sa kondomom nisam navlazena i brzo se susim. Apoteka mi trenutno nije blizu da kupim test.

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.10.2014. 22:20

Prema opisanom ne bi se trebalo raditi o trudnoći.

Miš17

15.10.2014. 14:10

Poštovani,
naime bila sam na terapiji i pila sam Logest pilule 6 mjeseci, trenutno sam na pauzi tri mjeseca, zadnju pilulu sam popila 10.rujna. Prva menstruacija nakon zadnje pilule trajala mi je pet dana, šesti dan nije bilo nikakvog krvarenja, no 7 dan se opet nešto malo pojavilo. Povezala sam da su mi se hormoni malo poremetili kako sam prestala piti terapiju. Sljedeća menstruacija mi je trebala doći prije tri dana, u nedjelju, 28 dana ciklusa kako bi mi inače došle da sam primala terapiju i dalje. Imala sam neke simptome, kao bol u jajnicima i prištići no još uvijek mi nisu došle, tri dana nakon planiranog. Imala sam spolne odnose, no zaštićene s kondomima. Pila sam antibiotike zbog bakterija u mokraći, i pri kraju 9.mj sam bila na operaciji septuma te mi je imunitet malo pao. Možete li mi reći postoji li šansa za trudnoćom iako je odnos bio zaštićen?
Unaprijed zahvaljujem.

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.10.2014. 19:00

Ne radis e o trudnoći dakako. Navedene smetnje koje ste imali mogu biti uzrok kašnjenju.