Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


klamidija


Autor Poruka

Medeenaa

19.11.2017. 12:30

Postovani,imam redovan odnos sa deckom skoro godinu dana nekad koristimo zastitu nekad ne.U zadnje vrijeme poceo se zaliti na svram glavica poslije odnosa ali brzo prodje.To je jedini simptom.Meni se par puta desilo da krvarim poslije odnosa,al to je rijetkost.Inace imam neredovne menstruacije.Zanima me da li se moze tu radiliti o ovoj infekciji.Prije njega sam imala 2 partnera,sa jednim sam koristila zastitu sa drugim ne.Vec godinu dana imam stalnog partnera i zanima me da li se sada tek pojavljuju ti simptomi brinem se.Da li su to znakovi klamidije i da li je to opasnomHvala unaprijed

Ivo Balenović, dr. med.

20.11.2017. 16:20

Poštovana, prema simptomima vjerojatno se radi o gljivicama. One normalno žive u našem organizmu, ali ponekad se razmnože pa stvaraju smetnje kao što su svrbež, crvenilo i peckanje. Savjetujem neku od antimikotičkih krema koje možete dobiti u ljekarni i bez recepta. Klamidija se može dijagnosticirati izolacijom uzročnika.