Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Krvarenje nakon spolnog odnosa


Autor Poruka

bubetina

06.12.2010. 10:41

Postovani,

imam 24 god, i molim za misljenje.

Ovako, sinoc sam imala spolni odnos sa svojim deckom, nakon cega sam imala malo krvarenja na gacicama,mozda vise da je bila tamnija boja crvene nego obicna i to je to, izaslo je to malo kolicinski i vise nije curkalo. Menstruaciju sam dobila par dana pre toga, tacnije 28.11. i trajala mi je do 2-3.12. sa sve ciscenjem. Nisam imala nikakvih bolova, sem sto sam bila malo suvlja pa je malkice zabolelo kad je ulazilo bolje receno kao da me je malko zagrebalo,takav sam osecaj imala. Bila sam kod ginekologa pre 2 mes i papa test i kolposkopski nalaz je uredan kao i ultra zvuk. Ranicu na grlicu imam vec par godina koja je stalno pracena i u redu je.
S postovanjem.

Dejan Šakoronja, dr. med.

06.12.2010. 20:25

Poštovana, pretpostavljam da je sukrvica nastala zbog ranice na vratu maternice gdje je nastalo kontaktno krvarenje i sukrvica jer je to tkivo jako prožiljeno i osjetljivo na dodir i često kod uzimanja i PAPA testa lagano krvari, ili je došlo do pliće laceracije/oguljotine/ rodnice.
Predlažem uzimanje cerviklanih briseva i liječenje ranice.