Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Mlada i zabrinuta


Autor Poruka

kikikiki22

29.07.2015. 15:50

Dobar dan. Ja sam jako uplašena i zabrinuta iako mislim da nemam razloga. Zadnja mjesecnica mi je bila 1.7. te sam spolni odnos imala 15.7. (bili su mi plodni dani,te sam to kasno shvatila). Ja i decko smo imali zastitu i nije svrsio u mene,nego izvan,al prije nego sto smo krenuli sa odnosom on je onako par puta protrljao 'o mene' i tek onda je stavio kondom i odnos je poceo. Zabrinuta sam da nebi slucajno doslo do trudnoce barem tim trljanjem ili nesto. Sljedecu mjesecnicu bi trebala dobiti sada 31.7. Imam uzasne bolove u jajnicima,i nesto malo pokraj pupka,a nikada mi nije bilo tako ,i grudi su mi natece i bole me. Zabrinuta sam i paranoicna previse. Molim vas recite mi da li imam razloga za brigu sta se tice trudnoce?

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.07.2015. 20:55

Od trljanja nitko nije zatrudnio. Prema opisu imali ste zaštitu i nije bilo ejakulacije. Stoga mislim da se ne trebate brinuti.