Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


moguca trudnoca?


Autor Poruka

1319248tr

12.09.2014. 19:00

Postovani, 19.8.imala sam prvi spolni odnos s deckom.to je bio zadnji dan menstruacije tj.6. Dan ciklusa, a ciklus mi u prosjeku traje 23 dana.koristili smo zastitu ali nakon spolnog odnosa usao mi je u rodnicu prstima.dva dana prije ocekivane menstruacije dobila sam smedi iscjedak koji je bio pomjesan s malo krvi tamno crvene boje i sluzi.taj iscjedak trajao je 5 dana i nakon toga sam primjetila proziran sluzavi Iscjedak a menstruacija nije nastupila.zanima me kolika je mogucnost da sam trudna i moze li se raditi o necem osim trudnoce? Da napomenem,drugih simptoma trudnoce nemam.hvala unaprijed!

Dejan Šakoronja, dr. med.

12.09.2014. 21:50

Izgledom mislim da se ne radi o menstruaciji. Ali isto tako mislim da se ne radi niti o trudnoći. Možda cista,pcos, ili slično.
Sugeriram pregled i UZV.

Rosicki

14.09.2014. 20:20

Dobar dan doktore. Moja devoja ima problem, menstruacija joj kasni vec 3 dana. Imali smo kratke odnose bez zastite, ali bez svrsavanja. Postoji li mogucnost da je trudna? Zeleo bih da vam napomenem takodje da smo i pre toga to radili, (bez zastite i pazili) i da joj se poslednja menstruacija skroz poremetila, jednom je dobila i to je trajalo samo nekoliko minuta i stalo je, posle par dana je dobila opet i to je trajalo jedan ceo dan i opet je stalo, nakon toga smo se uplasili i resili da ona uradi test koji je bio negativan, odmah par dana posle toga ona je dobila po treci put i to je trajalo 3 dana i stalo je. Normalno, ona je trebala da dobije 11/09 sada je vec 13/09 , a ona nema nikakve naznake niti osecaj da ce da dobije. Molim Vas za vase misljenje i savet. Hvala unapred.

Dejan Šakoronja, dr. med.

14.09.2014. 22:00

Opetovani odnosi bez zaštite nisu neka zaštita.
Stoga ako joj kasni menstruacija neka napravi test.