Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Moguca trudnoca


Autor Poruka

Marija885

26.08.2015. 19:20

Postovani,
Decko i ja smo sinoc pokusali imati spolni odnos, sa kondomom. Buduci da je mene jako boljelo odustali smo. Pokusao mi je gurnuti prst i uspio je, mislim da mi je himen probijen no krvi nije bilo. Pola sata kasnije smo pokusali opet no ovaj put bez zastite. Pokusao mi je ponovno gurnuti penis no nije uspjevao i dosao je samo do pocetka rodnice te je opet odustao jer je boljelo. Ono sto mene zanima je, mogu li ja ostati trudna ako je na spolnom udu ostalo malo sperme od ranije onda kad je drugi put pokusao uci u mene? Nisam uzimala tabletu za dan poslije, no imam grceve u trbuhu te jako bolne i napuhane grudi. Zadnju menstruaciju sam dobila 5.8.2015. i ciklus mi u prosjeku traje 28-30 dana znaci bili su mi neplodni dani. Molim brz odgovor, unaprijed hvala.

Dejan Šakoronja, dr. med.

26.08.2015. 21:20

Prema opisanoj situaciji neće doći do trudnoće.

antonelica100

31.08.2015. 18:55

Postovani doktore, kod mene slicna situacija, samo 16og dana 28dnevnog ciklusa. Naime decko je jednom, pola sata nakon svrsavanja pokusao uci u mene, no odmah sam odustala (znaci, kratkotrajni dodir penisa i vagine). Zatim je bilo oralnog sexa. Definitivno nije usao penisom u rodnicu. M trebam dobiti svakog dana, grudi su se pocele povecavati, ali ne bole kao uvijek. Vec danima me lagano probada prilikom sjedanja i ustajanja u donjem dijelu stomaka, a laganu tupu bol osjecam prije mokrenja. Postoji li sansa za trudnocom, ili je bol u stomaku posljedica neceg drugog (prehlade, napetosti misica prilikom oralnog sexa koju sam osjetila odmah sutradan, i sl.). Procitala sam forume, postoje brojne oprecnosti, od tog da se moze ostati trudan ako sperma ostane na prstima, udu i sl, do tog da ne moze ukoliko penis nije bar usao u rodnicu. Uvijek zahvalna, Antonela

Dejan Šakoronja, dr. med.

31.08.2015. 21:20

U vašoj situaciji neće doći do trudnoći prema opisanom.

korisnik 555

01.09.2015. 17:30

Poštovani,

dečko je prije ušao u mene na par sekundi al nije bio ni blizu svršavanju, ja se ne mogu točno sjetit koji je to dan bio i da li sam bila u plodnim danima, da napomened dečko je poslje nekih 10-15 minita kasnije svršio, ja sam mjesečnicu dobila 23 dana ciklusa, molim vas da mi odgovorite da li je moguće da se ne radi o pravoj mjesečnici i da sam trudna ?

Hvala unaprijed! LP

Dejan Šakoronja, dr. med.

01.09.2015. 18:35

Prema opisanom radi se o menstruaciji.